Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Березня, 2024 р., 16:00
Міжвідомча робоча група при Міндовкіллі, створена за дорученням Міністра захисту довкілля та природних ресурсів Руслана Стрільця та задля реалізації Стратегії біобезпеки та біологічного захисту на 2022-2025 роки, напрацювала методичні рекомендації для оцінки впливу чужорідних видів рослин та тварин на біорізноманіття. 
20 Березня, 2024 р., 15:00
Народжена за кордоном дитина, у якої принаймні один із батьків є громадянином України, також є громадянином України.
20 Березня, 2024 р., 13:54
Сьогодні, у Міжнародний день щастя, виповнюється 45 років нашому другу і колезі, начальнику відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації Ігорю Курилюку. З перших днів повномасштабного вторгнення Ігор приєднався до лав захисників нашої країни. Тож дякуємо за сміливість та характер бути справжнім українцем! Бажаємо міцного здоров’я та сили духу! Дякуємо за наш захист! З нетерпінням чекаємо його повернення!
20 Березня, 2024 р., 11:00
Стартує безоплатний інтенсив для викладачів закладів вищої освіти з курсу «Менеджмент у продуктовому ІТ». Він триватиме з 1 до 12 квітня 2024 року та включатиме 6 онлайн-вебінарів та самостійну роботу. Учасники курсу отримають актуальні, інноваційні та інтерактивні матеріали для навчання. А також здобудуть практичні навички й дізнаються:
20 Березня, 2024 р., 10:34
Повідомляємо, що 20.03.2024 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля оприлюднено повідомлення про плановану діяльність ПрАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЦЕМЕНТ» щодо планованої діяльності «Реконструкція під'їздної колії ПРАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЦЕМЕНТ» за адресою: Івано-Франківська область, Івано-Франківський район, Дубовецька територіальна громада, с. Дубівці» (реєстраційний номер справи 6970).
19 Березня, 2024 р., 16:00
Головне управління статистики в Івано-Франківській області повідомляє. За даними Державної служби статистики України, інфляція на споживчому ринку у лютому 2024 року порівняно із січнем 2024 року в області становила 0,2%, з початку року - 0,7%, в Україні (дані наведено без урахування тимчасово окупованих російською федерацією територій та частини територій, на яких ведуться (велися) бойові дії) - 0,3% та 0,7% відповідно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь