Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Березня, 2024 р., 09:15
15 березня 1962 року у своїй промові Президент США Джон Ф. Кеннеді в Конгресі зазначив, що оскільки всі ми є споживачами, дії та пропозиції в інтересах споживачів є в інтересах усіх нас. Цей постулат залишається дійсним і до цього часу, особливо важливий в умовах дії правового режиму воєнного стану, адже незважаючи на професію, освіту чи вік - кожен з нас є споживачем.
15 Березня, 2024 р., 09:10
З інформацією про закупівлі, нормативною базою, яка стосуються державних закупівель, можна ознайомитися за посиланням на вебсайті: http://surl.li/qsbth
14 Березня, 2024 р., 16:11
Екіпажі правоохоронців патрулюють на дорогах держаного значення, в місцях найбільші інтенсивного трафіку транспортних засобів. Правоохоронці проводять превентивні заходи з метою зниження рівня аварійності на автошляхах області.
14 Березня, 2024 р., 13:29
Українські військові щодня оберігають наш спокій. Піклуємося про наших героїв та робимо все, щоб спростити їх взаємодію з державою.
14 Березня, 2024 р., 13:09
Сьогодні Україна разом з усім світом відзначає Міжнародний день шкільного харчування (International School Meals Day). Його святкують уже вдванадцяте.
14 Березня, 2024 р., 11:22
У Бурштинському ліцеї імені Ольги Басараб 12 березня відбулися змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році. Змагання проводилися з футзалу.
14 Березня, 2024 р., 10:47
Відсьогодні розпочинається реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ).  Триватиме вона до 11 квітня включно. Цьогоріч Український центр оцінювання якості освіти проводить реєстрацію в безпаперовій формі.
14 Березня, 2024 р., 10:31
14 березня в Україні відбувається вшанування добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь