Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Березня, 2024 р., 17:03
"Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі".
25 Березня, 2024 р., 16:24
Хоч би як нам було цікаво, хоч би як ми хотіли дізнатися, коли ж закінчиться війна, пам’ятаймо про особисті кордони одне одного.
25 Березня, 2024 р., 16:02
Для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) під час створення персонального кабінету абітурієнти мають змогу скористатися мобільним застосунком Дія для автоматичного заповнення паспортних даних. Зазначимо, що для цього важливо мати ID-картку або закордонний паспорт у Дії.
25 Березня, 2024 р., 13:46
Війна, розпочата російською федерацією, змусила багатьох українців залишити свої домівки, рятуючись від ворожих обстрілів або окупації. Кількість тих, хто з 2022 р. став внутрішньо переміщеною особою, або повторно перемістився, сягнула 3,5 млн. В цілому на сьогодні, з урахуванням тих ВПО, які перемістилися після 2014 року, в Україні нараховується 4,9 млн ВПО. 
25 Березня, 2024 р., 10:57
Розмова з Олегом Романчуком додає ясності та глибини в розуміння теми, про яку ми звикли мовчати. Що трапляється з нами, коли близька людина йде з життя? Як ми проживаємо горе, які процеси є нормальною реакцією на втрату, а які потребують додаткової психологічної допомоги? Що каже про стадії горювання сучасна наука і яку мудрість ми можемо віднайти в українських традиціях жалоби?
24 Березня, 2024 р., 10:00
24 березня в усьому світі відзначається День боротьби з туберкульозом. 
22 Березня, 2024 р., 15:22
Участь у засіданні взяли в о. голови районної державної адміністрації – в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитро Мариневич та заступник начальника управління - начальник відділу спортивно-масової роботи, розвитку олімпійських та неолімпійських видів спорту управління спорту та молодіжної політики обласної державної адміністрації Костянтин Лисейко.
22 Березня, 2024 р., 14:02
Цьогоріч в Україні впроваджується безоплатна психологічна допомога для ветеранів та їхніх родин. Зокрема, Мінветеранів відшкодовуватиме вартість наданих послуг спеціалізованим закладам різних форм власності, в тому числі й фізичним особам-підприємцям, які надають такі послуги з психологічної допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь