Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Березня, 2024 р., 11:24
Два роки тому жителі козацького міста Охтирка на Сумщині пережили одні з найдраматичніших подій за всю майже 400-літню історію міста. Проте сміливість перемогла і над містом знову замайорів український стяг.
27 Березня, 2024 р., 10:53
Засідання Генасамблеї ООН скликали спеціально для розгляду питання збройної окупації росією території України, а саме півострову Крим.      
26 Березня, 2024 р., 15:02
Актуальна добірка конкурсів та грантів для громад, організацій громадянського суспільства, громадських та благодійних організацій, ОГС, які працюють у соціальній сфері,  студентів закладів вищої освіти, учнів закладів загальної середньої освіти, малих та середніх підприємств, активних громадян, ініціативних груп
26 Березня, 2024 р., 14:42
Президент України Володимир Зеленський узяв участь в урочистостях з нагоди 10-ї річниці створення Національної гвардії України та випуску офіцерів Національної академії НГУ та Київського інституту Нацгвардії.
26 Березня, 2024 р., 14:36
Підписано угоду про обмін електронними даними, завдяки якій українці зможуть подати заяву про відшкодування збитків, завданих внаслідок російської агресії. Нею передбачено запуск нового сервісу, що є безпрецедентним випадком з міжнародного обміну даними. Послуга стане доступною на порталі та в застосунку Дія.
26 Березня, 2024 р., 10:19
Завершились змагання з волейболу, які проходили в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». У них взяли участь 24 команди ЗЗСО Рогатинської МТГ.
26 Березня, 2024 р., 09:40
Тростянець розташований за 35 км від кордону з росією, тому колона військової техніки окупантів зайшла на околиці міста у перший же день вторгнення.
26 Березня, 2024 р., 09:31
Свято встановлено згідно з Указом Президента «Про День Національної гвардії України» від 18 березня 2015 року, «враховуючи значення та роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь