Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Квітня, 2024 р., 14:00
На сьогодні використанню геопросторових даних для прийняття ефективних управлінських рішень приділяється значна увага. Якісні геодані необхідні для планування та управління розвитком територій, зокрема, органам місцевого самоврядування.
11 Квітня, 2024 р., 11:00
У Міжнародному дитячому центрі “Артек”, основна частина якого зараз розміщується в закарпатському регіоні, безоплатно зможуть оздоровитися ще більше дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки.
11 Квітня, 2024 р., 10:00
У Державному бюджеті на 2024 рік на забезпечення житлом ветеранів війни, членів родин загиблих Захисників і Захисниць закладено майже 5,75 млрд грн. Це дозволить до кінця цього року виплатити компенсацію на придбання житла понад 2000 особам за трьома програмами Мінветеранів.
11 Квітня, 2024 р., 09:30
У закладах освіти Тлумацької громади розгорнулася справжня феєрія творчості та патріотизму, адже відбувся перший етап обласного конкурсу "Серцем єдиним, ми - Україна". Цей захід об'єднав серця та майстерність учасників у спільній меті – посилити національно-патріотичний дух молоді.
10 Квітня, 2024 р., 16:05
Сьогодні в Івано-Франківській територіальній громаді відбувся перший (територіальний) етап проєкту "Серцем єдиним, ми - Україна!", який започаткувала голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук.
10 Квітня, 2024 р., 14:05
Актуальна добірка конкурсів та грантів для громад, організацій громадянського суспільства, жіночих та інших громадських організацій, спілок, благодійних фондів, комунальних і державних установ, неурядових організацій, професійних асоціацій, навчальних закладів, ініціативних груп, підприємців.
10 Квітня, 2024 р., 11:27
Офіційно в Україні є не тільки орієнтування бігом. Проходити дистанцію у цьому виді спорту можна ще на велосипеді або на лижах
10 Квітня, 2024 р., 11:18
Знайомимо з національними амбасадорами проєкту

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь