Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2024 р., 09:34
Мінреінтеграції продовжує публікувати історії громадян України, які чинять спротив ворожій окупації в Криму.
10 Квітня, 2024 р., 09:09
Координаційний штаб застерігає: шахраї почали звертатися до родин військовополонених та зниклих безвісти від імені відомих осіб. Прикриваючись чужими іменами, злочинці обіцяють “посприяти у звільненні з полону”, “внести у списки на обмін” тощо за винагороду.
09 Квітня, 2024 р., 15:00
8 квітня розпочалася реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 у Ванкувері-Вістлері.
09 Квітня, 2024 р., 13:39
Що робити, якщо здається, ніби людина на кріслі колісному потребує допомоги в громадському місці? Як загалом пропонувати людині з інвалідністю допомогу? А якщо це дитина?
09 Квітня, 2024 р., 13:31
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації здійснює підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти "фаховий молодший бакалавр" та початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти за освітньо-професійним ступенем " молодший бакалавр "для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу у Збройних Силах України.
09 Квітня, 2024 р., 10:54
Волонтерська діяльність стала важливою складовою суспільного розвитку, основою розбудови громадянського суспільства, та відбудов країни, а участь у ній молоді є надзвичайно важливою. В Україні волонтерський рух завжди був популярним серед різних суспільних верств, особливо в молодіжному середовищі.
09 Квітня, 2024 р., 10:47
Міністерство освіти і науки України інформує, що Рада молодих юристів України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Київська Мала академія наук учнівської молоді за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та підтримки Міністерства молоді та спорту України організовують Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього».
09 Квітня, 2024 р., 10:00
Борщівник Сосновського – це багаторічна рослина родини зонтичних з 2-річним циклом розвитку. Рослина в перші роки не видає пагона, росте в вигляді листя в кущі та збільшує кореневище, на 2-3 рік з’являється трубчатий пагін із декількома суцвіттями. Перецвівши, рослина гине. Скошена рослина, яка не відцвіла, дає пагін на наступний рік, і може жити протягом багатьох років допоки не відцвіте.
09 Квітня, 2024 р., 09:03
Сервіс для внутрішньо переміщених осіб у Дії знову працює. Оновили й повернули послугу для переселенців разом із Міністерством соціальної політики. Відтепер у застосунку можна оформити довідку ВПО та грошову допомогу одразу на всю сім’ю в одній заяві. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь