Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2024 р., 15:00
Підприємства, які підпадають під Закон України “Про Національний реєстр викидів та перенесення забруднювачів”, мають подавати відповідні звіти.
12 Березня, 2024 р., 14:00
ПВНЗ «Інститут психології і підприємництва» проводить Всеукраїнський форум лідерства в Україні в онлайн форматі.
12 Березня, 2024 р., 13:27
Щороку першими проявами весни є поява першоцвітів. Вони кольоровими промінчиками виглядають на лісових галявинах та гірських пагорбах, вкриваючи їх мальовничими килимами. Під назвою першоцвіти (первоцвіти, ефемероїди) біологи об’єднують ранньовесняні квіти, що розпускаються ще до появи листків на деревах. 
12 Березня, 2024 р., 09:35
Кабінет Міністрів України затвердив Порядок інформування населення щодо біобезпеки та біологічного захисту. Він врегульовує інформаційну роботу органів державної й місцевої влади з питань біологічної безпеки, профілактики й контролю інфекційних захворювань, надання верифікованої інформації та рекомендацій населенню щодо біологічного захисту. 
12 Березня, 2024 р., 09:10
Європейський парламент проголосував за створення законодавчої (нормативної) основи для цифрової ідентифікації ЄС. Це пришвидшує реалізацію Європейського цифрового гаманця (EUDI). Держави-учасники консорціуму POTENTIAL повинні представити свої національні гаманці ЄС протягом 24 місяців, а тестування прототипів має завершитися до квітня 2025 року. 
11 Березня, 2024 р., 16:42
У Державному бюджеті на 2024 рік на забезпечення житлом ветеранів війни, членів родин загиблих Захисників і Захисниць закладено майже 5,75 млрд грн. Це дозволить до кінця цього року виплатити компенсацію на придбання житла понад 2000 особам за трьома програмами Мінветеранів.
11 Березня, 2024 р., 15:00
Івано-Франківська районна військова адміністрація 12 березня на чолі з в. о. голови районної державної адміністрації – в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитром Мариневичем передала 5 сучасних FPV-дронів для 75 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ з Івано-Франківщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь