Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Грудня, 2021 р., 13:02
Ви є автором літературного, музичного, аудіовізуального, фотографічного, образотворчого чи будь-якого іншого твору? Щоб отримати свідоцтво про державну реєстрацію авторського права на твір, потрібно лише 2 місяці.
23 Грудня, 2021 р., 09:17
У перші дні нового року усі центри та пункти масової вакцинації, які проводять щеплення від COVID-19, будуть зачиненими. Про це під час брифінгу заявила заступниця міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марія Карчевич.
22 Грудня, 2021 р., 11:53
До уваги мешканців району! З метою дотримання вимог Лісового кодексу України та Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про природно-заповідний фонд України», «Про рослинний світ», «Про Червону книгу України» під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень в період підготовки до нового 2022 року, уповноваженими органами щорічно виявляються факти самовільних рубок хвойних насаджень, а також порушення порядку їх збуту.
22 Грудня, 2021 р., 08:23
Уряд встановив мінімальні роздрібні ціни на пластикові пакети. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні на засіданні Уряду. Воно вступає в дію з 1 лютого 2022 року.
21 Грудня, 2021 р., 16:40
"Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України"
20 Грудня, 2021 р., 10:59
У зв’язку з хуртовинами 20-21 грудня у горах Iвано-Франкiвської та на високогір’ї Закарпатської областей зберігається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень)
20 Грудня, 2021 р., 10:23
Із 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих. Вікіпедія — це не перешкода учителю, а інструмент, який може бути дуже корисним у навчальному процесі, якщо його використовувати правильно. Щоб українські школярі, студенти, їхні батьки та педагоги могли отримати у Вікіпедії точну та перевірену інформацію на теми шкільної програми, ГО «Вікімедіа Україна» щорічно проводить конкурс «Вікіпедія для школи».
20 Грудня, 2021 р., 10:06
20 грудня вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Закону, стояв на варті правопорядку та спокою громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь