Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Грудня, 2021 р., 11:26
У Києві та восьми областях України, де спостерігається стабілізація ситуації з поширенням захворюваності на COVID-19, з сьомого грудня скасовуються обмеження «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Йдеться про Донецьку, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Луганську, Львівську, Одеську, Рівненську та Херсонську області. Відповідне рішення було прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яке відбулося під головуванням міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова за дорученням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.
07 Грудня, 2021 р., 10:46
 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ район - всього захворіло – 40, з них 2 дітей, одужало –87, летальних випадків – 3
02 Грудня, 2021 р., 16:00
02 грудня 2021 року в рамках проведення Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» відповідальною з питань запобігання домашньому насильству управління соціального захисту населення Івано-Франківської районної державної адміністрації Оксаною Пашинською проведено урок-тренінг на тему: «Насильство - злочин! Зупини його» для старшокласників Комарівського НВК Галицької територіальної громади. Під час заходу учні  ознайомилися з проблематикою та видами домашного насильства, отримали корисні контакти та здобули знання, які допоможуть ідентифікувати злочинні дії та запобігти здійсненню насилля!
02 Грудня, 2021 р., 15:18
У поточному році триває оновлення дороги Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль по всій протяжності Прикарпаття.
02 Грудня, 2021 р., 15:01
На одній із найважливіших магістралей Івано-Франківщини, дорозі Р-21 Долина – Хуст підходить до завершення поточний середній ремонт, що здійснювався в рамках Національної програми «Велике будівництво».
02 Грудня, 2021 р., 15:00
Вакцини вже більш як 200 років допомагають нам не лише захистити своє здоров’я, а й спокійно жити. Як показав 2020 рік, пандемія руйнує звичний спосіб життя. Ми хочемо нагадати про важливість рутинної вакцинації. Адже зниження кількості вакцинованого населення може призвести до спалаху вакцинокерованих інфекцій.
 
02 Грудня, 2021 р., 14:35
У Києві відбувся форум з адвокаційної підтримки стратегій вакцинації проти COVID-19 30 жовтня в Києві відбувся Національний форум «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь