Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2021 р., 15:49
В рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво",
20 Жовтня, 2021 р., 15:43
Триває будівництво дитячого садочка у селі Чорнолізці, та будівництво Народного дому с. Пшеничники, Тисменицької територіальної громади Івано-Франківського району
20 Жовтня, 2021 р., 15:40
Одна з вакцин проти COVID-19, які використовує Україна, – Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Це інноваційна вакцина на платформі мРНК, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.
20 Жовтня, 2021 р., 14:33
19 жовтня 2021 року заступник голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр Попадинець, працівники організаційного відділу апарату районної державної адміністрації,  сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації з метою проведення роз’яснювальної роботи щодо важливості проведення вакцинації та координації роботи закладів охорони здоров’я відвідали Букачівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини та комунальне некомерційне підприємство "Букачівська міська лікарня" Івано-Франківського району Івано-Франківської області, де ознайомилися із умовами, в яких працюють лікарі. 
20 Жовтня, 2021 р., 14:04
20 жовтня в Івано-Франківську відбулися урочисті заходи на честь 30-ї річниці від дня заснування Благодійної організації «БФ «Карітас Івано-Франківськ». Голова районної державної адміністрації Олександр ЯРОЩУК взяв участь у святкових заходах з нагоди ювілейної дати благодійній організації
20 Жовтня, 2021 р., 10:48
Основна мета будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини - забезпечення належного рівня надання сільському населенню медичних послуг на первинному рівні.
19 Жовтня, 2021 р., 15:57
На засіданні Кабінету Міністрів України затверджено постанову від 11 жовтня 2021 року № 1066 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236», де передбачено посилення карантинних вимог для пасажирських перевезень у жовтій, помаранчевій та червоній зонах. З 21 жовтня набувають чинності нові правила міжрегіональних перевезень на жовтому та червоному рівнях епіднебпезки. Стосуватимуться вони регулярних та нерегулярних перевезень. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь