Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Травня, 2022 р., 15:48
Задля уникнення черг на західних кордонах, а також пришвидшення перевезення гуманітарної допомоги, якої сьогодні надзвичайно потребують центральні та східні регіони України, завдяки вжитим заходам Львівської ОВА спільно з ЦОВВ, Уряд ухвалив спеціальне розпорядження про виділення окремих пунктів для оформлення автомобілів та перевезення гуманітарної допомоги.
13 Травня, 2022 р., 15:17
Мобільний застосунок “Пенсійний фонд” надає доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України у зручному форматі з мобільних пристроїв (смартфонів та планшетів). – повідомляє урядовий портал.
13 Травня, 2022 р., 14:01
Міністр енергетики Герман Галущенко разом з Міністром оборони Олексієм Резніковим та Міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським нагородили героїв, чиїми зусиллями була збережена Чорнобильська атомна електростанція.
13 Травня, 2022 р., 13:32
Державна спеціалізована фінансова установа «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» оголошує проведення закупівлі житла для подальшої передачі в оренду внутрішньо переміщеним особам, з числа багатодітних сімей, житло яких зруйноване внаслідок російської агресії. – повідомляє Держмолодьжитло.
13 Травня, 2022 р., 13:11
Окрім державної допомоги внутрішньо переміщені особи можуть отримати міжнародну цільову грошову підтримку, що реалізується спільно з Урядом України. -повідомляється на урядовому порталі.
13 Травня, 2022 р., 11:37
Студенти призовного віку, що навчаються в закладах освіти за межами України під час воєнного стану можуть виїжджати за кордон для продовження навчання. – повідомляється в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
12 Травня, 2022 р., 16:27
З 1 січня 2022 року «Школа супергероїв» продовжує забезпечувати освітою дошкільнят і учнів, які перебувають на стаціонарному лікуванні або яким надається реабілітаційна допомога в закладах охорони здоров’я, за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Трансатлантичного фонду медичної допомоги.
12 Травня, 2022 р., 14:44
З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну оперативний екологічний штаб 24/7 фіксує та обраховує збитки довкіллю від дій окупантів. – повідомляє Міндовкілля.
12 Травня, 2022 р., 11:25
Щорічно 12 травня відзначається Міжнародний день медсестри. Встановлений він на честь сестри милосердя Флоренс Найтінгейл, яка допомагала пораненим солдатам у Кримській війні. Історія свята символічна для України, адже під час війни українські медсестри виконують неймовірно важливу роботу. У зоні бойових дій вони рятують життя наших військових, а в мирних містах забезпечують гідний рівень медицини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь