Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Березня, 2024 р., 11:24
Івано-Франківська района (військова) державна адміністрація доводить до відома жителів району, керівників сільськогосподарських підприємств та фермерів щодо недопущення спалювання залишків рослинності, сухостою та сміття з метою попередження виникнення пожеж у природних екосистемах.
09 Березня, 2024 р., 12:15
«..Борітеся – поборете,         Вам Бог помагає!         За вас правда, за вас слава     І воля святая"
08 Березня, 2024 р., 15:39
Сьогодні в Івано-Франківську відбулася чергова зустріч представників Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської районної державної адміністрації з родинами загиблих воїнів. У заході взяли участь також представники Загвіздянської ТГ, Тисменицької ТГ та Лисецької ТГ.  
08 Березня, 2024 р., 15:05
7 березня 2024 року відповідно до календаря проведення ІІ етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувся турнір з футзалу серед шести команд закладів освіти Тлумацької громади та показові виступи з черліденгу команди Тлумацького ліцею №2.
08 Березня, 2024 р., 11:35
З інформацією про закупівлі, нормативною базою, яка стосуються державних закупівель, можна ознайомитися за посиланням на вебсайті: http://surl.li/qsbth
08 Березня, 2024 р., 11:14
Спортивне життя в Дзвиняцькій громаді згуртувало сьогодні команди з футзалу та черліденгу  в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»! Під гаслом - «Разом переможемо!».
08 Березня, 2024 р., 11:06
1 березня розпочався прийом документів для участі у конкурсі на визначення переліку книжкових видань, пропонованих до випуску/закупівлі за кошти обласного бюджету у 2024 році.
07 Березня, 2024 р., 15:22
Сервер Мустафаєв народився у 1986 році в Узбекистані. Через деякий час родина повернулася в Крим, у місто Бахчисарай. Там Сервер закінчив школу і вступив до Бахчисарайського будівельного технікуму при Національному аграрному університеті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь