Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2024 р., 09:35
Кабінет Міністрів України затвердив Порядок інформування населення щодо біобезпеки та біологічного захисту. Він врегульовує інформаційну роботу органів державної й місцевої влади з питань біологічної безпеки, профілактики й контролю інфекційних захворювань, надання верифікованої інформації та рекомендацій населенню щодо біологічного захисту. 
12 Березня, 2024 р., 09:10
Європейський парламент проголосував за створення законодавчої (нормативної) основи для цифрової ідентифікації ЄС. Це пришвидшує реалізацію Європейського цифрового гаманця (EUDI). Держави-учасники консорціуму POTENTIAL повинні представити свої національні гаманці ЄС протягом 24 місяців, а тестування прототипів має завершитися до квітня 2025 року. 
11 Березня, 2024 р., 16:42
У Державному бюджеті на 2024 рік на забезпечення житлом ветеранів війни, членів родин загиблих Захисників і Захисниць закладено майже 5,75 млрд грн. Це дозволить до кінця цього року виплатити компенсацію на придбання житла понад 2000 особам за трьома програмами Мінветеранів.
11 Березня, 2024 р., 15:00
Івано-Франківська районна військова адміністрація 12 березня на чолі з в. о. голови районної державної адміністрації – в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитром Мариневичем передала 5 сучасних FPV-дронів для 75 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ з Івано-Франківщини.
11 Березня, 2024 р., 13:50
Уряд спростив подачу заяви для призначення одноразової грошової допомоги (ОГД) у разі загибелі (смерті) чи інвалідності Захисників і Захисниць України. Про це повідомляє Урядовий портал.
11 Березня, 2024 р., 13:30
Кажуть, обличчя, як і очі  — дзеркало душі. Проте чи вірно це? Особливо коли йдеться про людину, яка отримала травму.   
11 Березня, 2024 р., 11:51
Заповнити декларацію стало ще легше. Відтепер члени сімей публічних службовців можуть погодити передачу своїх даних декларанту для заповнення декларацій за декілька кліків у мобільному застосунку Дія. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь