Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Квітня, 2024 р., 10:33
Класи безпеки - це навчально-методичні кабінети, де проводяться заняття для дітей з основ правил безпеки життєдіяльності. 19 квітня відбулося відкриття одразу двох класів безпеки в Угринівській громаді. Один з них функціонує тепер на базі Угринівської гімназії ще один в Угринівському ліцеї
23 Квітня, 2024 р., 09:55
Всесвітній день книги та авторського права відзначають щорічно, починаючи з 1996 року. Зважаючи на те, що «в історичному розумінні книга є найбільш потужним фактором поширення знання і найбільш надійним засобом його збереження», День книги покликаний наголосити на фундаментальній важливості книжки та її незамінності в інформаційному суспільстві. Одна з головних його цілей – промоція читання і книговидання, привернення уваги до культури писемного слова, а також до питань авторського права і захисту інтелектуальної власності.
23 Квітня, 2024 р., 08:38
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.
22 Квітня, 2024 р., 15:56
Повідомляємо, що 19.04.2024 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля оприлюднено оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ТОВ «МРІЯ ФАРМІНГ КАРПАТИ» щодо планованої діяльності «Нове будівництво автозаправного пункту у с. Старий Мартинів Бурштинської територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області» (реєстраційний номер справи 7153 (202312811387)).
22 Квітня, 2024 р., 15:32
Інколи родичі можуть отримувати фото, відео або дзвінок із полону нібито від військовослужбовця, який офіційно вважається зниклим безвісти. Про це йдеться в інтерв’ю представника Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими «Українській правді. Життя».
22 Квітня, 2024 р., 13:10
Громадська організація Юридична Сотня спільно з фахівцями Міністерства у справах ветеранів, Міністерства соціальної політики України, Міністерства оборони України та Генерального Штабу Збройних Сил України розробила “Пам’ятку учасникам російсько-української війни”. пам’ятка учасникам російсько-української війни
22 Квітня, 2024 р., 11:16
XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
22 Квітня, 2024 р., 10:58
Це день, коли людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходів для їх вирішення. По всьому світу люди висаджують дерева, прибирають парки, сквери та водойми.
22 Квітня, 2024 р., 10:05
Міністерство оборони ухвалило наказ щодо затвердження основних засад інформаційної безпеки та кібербезпеки в інформаційно-комунікаційних системах. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь