Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гід з державних послуг/Новини

04 Квітня, 2023 р., 16:09
Хочете розпочати медичну практику чи оформити акредитацію для закладу охорони здоров’я? Робіть це швидко та без зайвих нервів з Гідом з державних послуг. Там дізнаєтеся покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу, замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
27 Березня, 2023 р., 10:33
Держава прагне забезпечити якісну освіту, розвиток цифрових технологій та розширення можливостей для студентів у межах міжнародної співпраці.
15 Березня, 2023 р., 11:30
Кожен, у кого є домашній улюбленець або власне фермерське господарство, знайомий з ветеринарним лікарем. Саме вони допомагають нам піклуватись про тварин та перевіряти безпеку харчових продуктів — молока, м’яса та інших.
08 Березня, 2023 р., 10:14
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмежити використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити.
02 Березня, 2023 р., 15:58
Щодня ми їздимо на роботу, хтось доставляє продукти до магазину, вантажі експортуються за кордон та ввозяться на територію України. Транспортні сервіси є невід'ємною складовою життя кожного громадянина.
23 Лютого, 2023 р., 08:40
Послуги з соціального захисту. Які сервіси доступні на Гіді з державних послуг?
14 Лютого, 2023 р., 14:42
Для справжнього кохання немає перешкод — українці продовжують закохуватись, одружуватись та народжувати дітей і під час війни. 
11 Лютого, 2023 р., 11:15
Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах. 
30 Січня, 2023 р., 15:05
Щодня українські митники здійснюють сотні операцій з контролю та переміщення вантажів через кордони, протидіють контрабанді та порушенням митних правил. Все це для того, щоб забезпечити швидке надходження гумдопомоги, а також роботу бізнесу всередині країни.
28 Грудня, 2022 р., 16:04
Минулого тижня професійне свято відзначали герої сьогодення — енергетики. Нині це люди, які в надскладних умовах залишаються відданими професії та роблять все, щоб ми з вами мали можливість заварити чай, увімкнути телевізор та не замерзнути цієї зими. Як і захисники на фронті, енергетики ведуть боротьбу з ворожими планами залишити нашу країну в повній темряві. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь