Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Прикарпатті пролунав «Дзвін пам'яті»

Дата: 22.10.2024 14:25
Кількість переглядів: 71

Фото без описуСьогодні в Івано-Франківську в Меморіальному сквері вшанували пам'ять синів і доньок України, котрі стали на захист отчого краю.

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї УкраїниФото без опису Епіфаній звершив Панахиду за нашими славними героями, які віддали своє життя за волю і незалежність України.

Спільно з Предстоятелем також молилися митрополит Галицький Андрій, митрополит Івано-Фото без описуФранківський і Галицький Іоасаф, єпископ Коломийський Павло, представники інших церков та релігійних організацій, родичі наших захисників, віряни, голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, голови районних державних адміністрацій області, працівники Івано-Франківської районної державної адміністрації та представники місцевої влади та громадських організацій.Фото без опису

Жорстока війна відібрала батьків у дітей, у дітей відібрала батьків. Вже понад 10 років українські Захисники і Захисниці боронять Україну. І віддають найдорожче – своє життя – за мирне небо України, за щасливе майбутнє своїх дітей.

Фото без описуСьогодні ми схилили в повазі голови, аби висловити глибоку шану й повагу, скласти вдячність та низько вклонитися за жертовність в ім’я України. Пам'ять про полеглих живе і завжди буде жити у наших серцях, їхні подвиг – у нашій свободі. Ми об’єдналися у спільній молитві за святіФото без опису душі українських воїнів, мирних жителів України, котрих вбила ця жорстока війна, і нехай пам'ять про них щодня і щомиті гуртує нас, українців, заради нашої Перемоги та благополуччя Батьківщини.

Фото без опису«Вічна пам’ять усім, хто віддав свої життя за Україну, за кожного з нас, адже завдяки їхньому героїчному подвигу ми можемо збиратися тут, під відносно мирним небом, молитися і дякуватиФото без опису Богу за всі Його благодіяння. Тож будемо просити Бога і надалі Його милості до нас, до нашого українського народу, а Господь подасть нам все необхідне для нашого спасіння», – підсумував Предстоятель Православної Церкви України.

Пані Світлана Онищук висловила вдячність Блаженнійшому Митрополиту Епіфанію за молитви, за постійну підтримку тих людей, які переживають біль втрати.

Після завершення молитви нагородами посмертно було відзначено полеглих захисників Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь