Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в. о. голови районної державної адміністрації - в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитра Мариневича з Великоднем

Дата: 05.05.2024 11:40
Кількість переглядів: 137

Фото без описуДорогі краяни!

Сильні й незламні українці!

Сьогодні світле свято Божого Воскресіння – Великдень. Такий важливий і сміливо виборений нашими Захисниками. Як і кожен інший попередній день – великий і важливий.

Хочемо побажати Вам кожну мить свого життя проживати у вдячності, всепрощенні, у незламності віри, у правдивості щастя і збагненності ціності життя. Зичимо його проживати в такій же радості, в такому ж єднанні із усім найкращим у цьому світі, як у великодній час. Хай кожен день життя буде великим діями, вчинками і почуттями, а також тими дарунками, які ми отримуємо в нагороду, як Боже благословення.

Нехай у світлі цього свята меркнуть усі тривоги, сумніви і розчарування, а із кожним «Христос Воскрес!» воскресають найсвітліші надії, мрії і сподівання! Нехай від сьогодні і до наступного року кожна українська родина залишається цілісною й міцною, живе у злагоді, любові, здоров’ї й мирі!

Нехай буде здоровий всяк, кого здолала недуга, нехай посміхнеться кожен, чиє серце і душу огорнула кирея смутку і печалі, нехай дочекається найрідніших обіймів кожен, хто чекає, нехай повірить, хто у відчаї.

Ми віримо, що не забудеш, Боже, про нас, українців. Всіх тих, хто ревно просить допомоги і захисту, хто бореться, хто у полоні, хто залишився без батьків, хто без домівки. Хто лікує поранених, хто вивозить людей з-під обстрілів, хто допомагає прихистити, хто навчає, хто чекає, любить і вірить.

Захисти українські міста. Пошли мир і спокій на наші предвічні українські землі. Дай сил, людяності і мудрості пройти цей шлях боротьби гордо – во ім’я славного минулого та процвітаючого майбутнього України.

Сьогодні, у Воскресіння Христове, що символізує велику перемогу життя над смертю, світла над темрявою, добра над злом, нехай долинуть у небесну вись слова великої української молитви «Боже Великий, Єдиний! Нам Україну храни!»  

Аби була Перемога і настав Мирний світанок! Щоби була велична, неподільна, сильна й процвітаюча європейська Україна!  

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

 

В. о. голови районної державної
адміністрації – в. о. начальника
районної військової адміністрації                                   

Дмитро МАРИНЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь