Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Богородчанській селищній громаді проведено тренінг «Інформування та пошук кандидатів у патронатні вихователі»

Дата: 29.04.2024 10:02
Кількість переглядів: 65

Фото без описуУ п’ятницю, 26 квітня, у Богородчанській селищній територіальній громаді – громаді, які пройшла конкурсний відбір в Україні щодо впровадження та реалізації проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» з метою підвищення професійної компетентності спеціалістів та представників громадського сектору, пошуку кандидатів у патронатні вихователі проведено тренінг «Інформування та пошук кандидатів у патронатні вихователі», в якому взяли участь представники служби у справах дітей, відділу освіти, центру зайнятості, Центру наданняФото без опису соціальних послуг, соціальні педагоги та психологи закладів освіти територіальної громади.

З вітальним словом до учасників тренінгу звернулися начальник служби у справах дітей Івано-Франківської районної державної адміністрації Валерій Семків, начальник служби у справах дітей Богородчанської селищної ради Василь Римарук, методист Івано-Франківського обласного центру соціальних служб, тренер з питань підготовки патронатних вихователів, координатор проєкту в Івано-Франківській Фото без описуобласті Світлана Бойко.

Спікером заходу виступила консультантка системно-сімейної психотерапії, сертифікована тренерка для батьків та прийомна мати Оксана Холявка. Вона презентувала завдання проєкту ЮНІСЕФ, сутність патронату над дитиною, процес інформування та ключові етапи просвітницької роботи щодо пошуку кандидатів у патронатні вихователі.

Учасники обмінялися думками, вивчили комунікативні практики, складові успішного процесу пошуку кандидатів та розглянули нові підходи щодо розвитку патронатних сімей в Богородчанській територіальній громаді.

Запровадження та розвиток патронату над дітьми, які перебувають у складних життєвихФото без опису обставинах, дасть змогу кожній такій дитині реалізувати право на догляд і виховання у сімейному середовищі.

Проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» реалізовується спільно Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine, Партнерством «Кожній дитині», Міністерством соціальної політики України, Національною соціальною сервісною службою України, Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, службами у справах дітей за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Джерело: 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь