Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нацгвардійці, які боронять Батьківщину, отримали почесні нагороди «Людина року 2023» Івано-Франківська

Дата: 03.07.2023 14:32
Кількість переглядів: 133

Фото без описуНаші незламні франківські нацгвардійці отримали почесні нагороди «Людина року 2023» під час заходу «Коло друзів» в Івано-Франківську. Ця нагорода є визнанням надзвичайної мужності, відваги та самовідданості наших героїв, які стійко боронять нашу державу від самого початку.

Одним із нагороджених є гвардієць, молодший сержант Василь Голіней, який з 2014 року служив у Нацгвардії в батальйоні “Донбас”, а з початку повномасштабного вторгнення у 50 полку імені полковника Семена Височана. Василь пережив уже два поранення, перше з яких отримав ще у 2014 році в Іловайську. Зараз він проходить реабілітацію, але його незламний дух і воля не згасають. Його приклад втілює справжню силу та непохитність українського воїна.

“Справжня сила нашої країни полягає в її об’єднанні. Ваша підтримка — це не лише матеріальна допомога, але й величезна моральна. Знаючи, що моє місто стоїть пліч-о-пліч зі мною, я отримую додаткову мотивацію і силу для подолання труднощів. Дуже важливо знати, що навколо є люди, які піклуються про нас, захисників, і стараються зробити все можливе для нашого повного одужання. Ви даєте нам надію на краще майбутнє і показуєте, що наші жертви не будуть марними”, – ділиться думками гвардієць Василь.

Фото без описуТакож серед нагороджених – майор Олексій Кашмар, який не перший місяць знищує російські окупаційні війська на Луганському напрямку й продовжує це робити. Його майстерність та відданість завжди вражають, і ми вдячні йому за його безкомпромісну боротьбу за нашу свободу. Нагороду за Олексія отримав командир франківського підрозділу Нацгвардії.

Не можемо забувати й про нашого капелана отця Романа Кострабія, який безмежно підтримує духовно та морально воїнів свого підрозділу. Отець Роман провів вже понад 15 виїздів на передову, щоб надати духовну підтримку нашим гвардійцям. ЙогоФото без опису присутність і молитви завжди надають сили та надії нашим воїнам, які ведуть боротьбу за нашу спільну перемогу.

Нацгвардійці 50 полку імені полковника Семена Височана вкладають свої сили та самих себе вже з самого початку війни у 2014 році та продовжують це робити й зараз. Їхній невгамовний дух та відданість є прикладом для нас всіх.

mvs.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь