Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На базі організації запрацює молодіжний «Карпатський екологічно-просвітницький центр»

Дата: 29.06.2023 09:56
Кількість переглядів: 131

Фото без описуМолодіжна громадська екологічна організація «Наш дім – Манява» впроваджує проєкт «Відкриття Карпатського екологічно-просвітницького центру». Центр функціонувати на базі організації в селі Манява,  де будуть облаштовані: навчальна екологічна лабораторія, візит центр та бібліотека.

Головні завдання центру: (1) підвищити рівень обізнаності дітей та молоді з питань сталого розвитку, регіональних й місцевих екологічних проблем, природоохоронної діяльності та (2) навчити дітей досліджувати навколишнє природне середовище й розвивати екологічне мислення.

В рамках роботи центру для дітей будуть організовані навчальні поїздки до установ партнерів проєкту, щоб ознайомити з кращими екологічними практиками, природоохоронною діяльністю та методами досліджень стану довкілля.

«Ця ініціатива впроваджується за результатами проєкту «Зміцнення спроможності організації впроваджувати гуманітарні та екологічні ініціативи» (2023 рік, донор Crown Agents) та оцінки потреб цільових груп. Ми побачили, що діти активно долучаються до екологічних акцій, ініціюють проєкти спрямовані на збереження довкілля та потребують подібних просторів. Центр стане місцем, де діти зможуть генерувати нові ідеї, навчатимуться досліджувати довкілля та спільно з експертами розроблятимуть екологічні проєкти», – зазначає керівник організації Микола Скиданюк.

Партнерами проєкту стали: Управління екології та природних ресурсів в Івано-Франківській області; Українська природоохоронна група; Одеський державний екологічний університет; Національний університет біоресурсів і природокористування України; Представництво Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні; Орхуський екологічний центр м. Київ; УкрГірЛіс; Всеукраїнська екологічна ліга; Інститут екології Карпат; Львівський національний університет природокористування; Івано-Франківський національний технічний університет «Нафти і газу»; Інститут агроекології і природокористування НААН; Чернівецьке управління екології та природних ресурсів; Дністровське басейнове управління водних ресурсів.

ourhomemanyava.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь