Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття чергового пункту обігріву в місті Івано-Франківську

Дата: 24.11.2022 13:23
Кількість переглядів: 76

Сьогодні, 24 листопада, в приміщенні ліцею № 3 в місті Івано-Франківську відбулося відкриття пункту обігріву. У заході взяли участь представники Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківської районної військової адміністрації. 

Фото без описуПункт обладнано відповідно до всіх правил безпеки, є можливість загрітися, випити теплого чаю, зарядити мобільні телефони тощо. Також тут є аптечка та можна скористатися біотуалетом, є окремо відведене місце для діток, які в іншій частині  приміщення зможуть побешкетувати окремо від дорослих, малювати і бавитися іграшками.Фото без опису

 

 

 

 

Перед присутніми виступив міський голова Руслан Марцінків, який турботливо запросив людей користатися з наявності таких пунктів, адже хвилі ракетних обстрілів завдали чималої шкоди для енергетичної системи України і мешканці в тому числі й нашої області потерпають від вимкнень електроенергії та подеколи й відсутності опалення в квартирах. Міський голова наголосив, що потрібно думати й піклуватися про людей особливо зараз, а вся потрібна інформація на цю тему оприлюднюється на офіційних сайтах міської ради, районної  та обласної адміністрацій. Загалом же у нашій області працюють 8 мобільних та 126 стаціонарних пунктів незламності, які допоможуть мешканцям у холодний час зими.

Фото без описуПідсумок зустрічі підбив голова Івано-Франківської районної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Олександр Ярощук, котрий також акцентував на важливості функціонування таких пунктів, а ще додав, що відвідувачі центру повинні мати біля себе документи. Звісно, спеціально перевіряти документи ніхто не буде, але на час війни про такі речі варто завжди пам’ятати. Голова РДА підкреслив, що і мешканці населених пунктів нашого району зокрема, і представники влади повинні методично і правильно, а головне - з розумінням підійти до даної ситуації. Лише спільними зусиллями та діями зможемо протистояти запеклому ворогу та підтримати країну у час війни та після її завершення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь