Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про зустріч із заступником командира 75-го батальйону

Дата: 23.11.2022 10:29
Кількість переглядів: 218

Фото без описуНещодавно представники Івано-Франківської районної військової адміністрації мали честь зустрітися та поспілкуватися із заступником командира 75 батальйону з морально-психологічного забезпечення п. Русланом (з міркувань безпеки не вказуємо прізвища та назви населених пунктів).

Пройшовши бойове злагодження, у квітні цього року бійці батальйону виїхали на Запорізький напрямок, де перебувають і досі та тримають лінію фронту. На жаль, - розповідає п. Руслан – батальйон втратив одного бійця. Найближчим часом його рідним буде вручено нагороду (посмертно), але це не допоможе повернути родичам та друзям дорогу їм людину. За весь час перебування на фронті 28 бійців отримали осколкові поранення, багато з них мають контузії різної тяжкості. Завдяки вчасно наданій кваліфікованій допомозі нашими медиками захисники проходять відповідні етапи лікування та реабілітації. Зі слів нашого співбесідника дізналися, що медики від початку повномасштабної війни й дотепер надають необхідну медичну допомогу не лише пореним бійцям, а й мирному місцевому населенню, рятуючи їх життя. Як мали неодноразову змогу переконатися, так званий мир ворога несе лише зло, понівечення, знищення та убивства, а українські захисники на своїй українській землі змушені обороняти наш народ від цього «миру».  Фото без опису

Медики батальйону мають достатньо медикаментів для лікування хворих, проведення необхідних медичних (і тому числі – й хірургічних)  маніпуляцій. Забезпечені наші бійці також продуктами харчування та засобами індивідуального захисту. Це стало можливим завдяки ефективним згуртованим діям наших місцевих волонтерів. Окрему подяку наші бійці висловлюють голові Івано-Франківської РДА – начальнику Івано-Франківської РВА Олександру Ярощуку, який сприяв придбанню ноутбуків, пошиттю військових форм, а також завжди залишається на зв’язку з нашими захисниками. Чималу лепту вніс голова Лисецької ТГ Івано-Франківського району Анатолій Лущак, організувавши для наших Захисників на фронті збір та передачу необхідних речей, продуктів, техніки тощо. Якщо у Вас є можливість допомогти - Ви можете звертатися до п. Лущака, адже наші бійці все ще потребують технічних засобів, акумуляторів, зимових коліс, дронів, військових біноклів. А ще їм так потрібна та значима наша підтримка, наша віра та молитва. Тож підтримуйте наших захисників як лише змога, донатьте на перевірені рахунки та наближайте перемогу разом з нашими неймовірними Воїнами!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь