Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Енергетики та працівники ДСНС роблять усе, щоб якнайшвидше відновити енергопостачання після російських ракетних ударів – Кирило Тимошенко

Дата: 15.11.2022 21:43
Кількість переглядів: 97

Фото без описуЧерез російські ракетні удари по енергетичних об’єктах України понад 7 млн абонентів залишилися без енергопостачання. У Києві внаслідок влучання ракети в житловий будинок загинула людина. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі телемарафону «Єдині новини». 

«Сьогодні ворог випустив по території України понад 90 ракет. Більш як 70 було збито силами ППО, і за це дякуємо нашим Збройним Силам. Але все ж таки були влучання. 15 енергетичних об’єктів у різних областях постраждало», – розповів Кирило Тимошенко.

За його словами, унаслідок масованої повітряної атаки наразі відбуваються відключення електроенергії у м. Києві, Вінницькій, Волинській, Донецькій, Дніпропетровській, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій і Чернігівській областях. 

«Загалом зараз відключено понад 7 мільйонів абонентів, це близько 20 мільйонів людей. Але наші енергетики разом із ДСНС роблять усе для того, щоб якнайшвидше під’єднати енергопостачання там, де ми можемо це зробити», – зазначив заступник керівника Офісу Глави держави. 

Він розповів, що після отримання оновленої інформації про характер і ступінь ушкодження енергооб’єктів можна буде спрогнозувати орієнтовні строки відновлення електропостачання в тому чи іншому регіоні.

«Також у місті Києві унаслідок влучання в житловий будинок є загибла людина. У Криворізькому районі на чотирьох шахтах застрягли понад 500 шахтарів. Зараз наші ДСНСники підіймають їх. Думаю, що протягом декількох годин вони всі будуть підняті на поверхню», – заявив Кирило Тимошенко.

visnyk.lutsk.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь