Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В УКРАЇНІ ЗАПУСКАЮТЬ НОВУ ІНІЦІАТИВУ «ONLINE MENTOR SCIENCE&BUSINESS»

Дата: 10.11.2022 10:57
Кількість переглядів: 70

Для допомоги науковцям підготуватися для участі в Sсience&Business Acceleration Міністерство освіти і науки України спільно з Українським фондом стартапів анонсують запуск інноваційного інструменту «Online Mentor».

Online Mentor – це структурована програма, призначена для відпрацювання нової ідеї та підготовки її до Акселерації. Передбачено щоденне планування із лекціями, навчальними матеріалами та практичними завданнями, які можна виконувати у будь-який зручний час. Експрес-курс допоможе структурувати ідею та допоможе вийти на рівень Pre-Acceleration stage/зробити перші кроки від Idea-Stage.

«Я познайомлю охочих зі стартап-екосистемою України, навчу тонкощам створення та ведення інноваційного бізнесу, розкажу про можливості для комерціалізації інноваційних ідей/наукоємних рішень та допоможу підготуватись до участі в майбутніх івентах, конкурсах для залучення фінансування, пошуку інвесторів та розвитку стартапу. Наше знайомство стало можливим завдяки проєкту «Science&Business», що спільно реалізується Міністерством освіти та науки України та Українським фондом стартапів!» – Online Mentor.

Цифровий інструмент буде корисний для науковців та стартаперів з інноваційними рішеннями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають рішення наукового характеру та прагнуть набути нового досвіду, знань та навичок у провідних сферах діяльності стартапів для комерціалізації напрацювань.

Участь в програмі «Online Mentor» free of charge – за умови реєстрації. Реєстраційна форма за посиланням:

Партнерами ініціативи є Офіс підтримки вченого та мережа академічних стартап-інкубаторів «Yep!»

Довідково

Sсience&Business – серія заходів, задля поєднання наукового та інноваційного потенціалу вчених, стартаперів, компаній, експертів, інвесторів, медіа, пошуку інноваційних ідей та рішень, підвищення обізнаності з питань комерціалізації наукоємних проєктів. 

mon.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь