Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прикарпатців закликають зменшити споживання електроенергії

Дата: 08.11.2022 09:09
Кількість переглядів: 106

Фото без описуЧерез знищення майже 40 % об’єктів енергетичної інфраструктури в державі запроваджені стабілізаційні вимкнення електроенергії. Разом з тим, українців просять економно споживати електрику та, за можливості, обмежити використання потужних електричних приладів у час максимального навантаження.

З таким закликом до прикарпатців 07 листопада під час брифінгу для представників засобів масової інформації звернулися заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Созоник та технічний директор АТ «Прикарпаттяобенеро» Олег Сеник.

«На сьогодні в області не застосовуються графіки вимкнень електроенергії. Проте ситуація в енергетичній сфері держави залишається складною. Тому звертаюся із проханням до всіх жителів Прикарпаття зменшити навантаження на енергосистему, зокрема, обмежити використання у час пікових навантажень потужних електричних приладів, таких як електрочайники, мікрохвильові печі, пральні машини, – наголосив Вадим Созоник. – Це стане внеском прикарпатців у нашу Перемогу, адже допоможе стабілізувати енергетичну систему держави».

Управлінець також розповів про роботу з представниками бізнес-спільноти області та громадами краю щодо обмежень споживання електроенергії. Він, зокрема, зазначив, що бізнесу запропоновано змінити час роботи підприємств на нічні години, коли немає потреби в обмеженні використання електроенергії.

«Сьогодні від кожного з нас залежить наше майбутнє, – резюмував Вадим Созоник. – Спільно ми зможемо покращити ситуацію і не дати ворогу шансів нас залякати чи перемогти».

www.if.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь