Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття унікального комплексу по випалу вапна

Дата: 19.10.2022 16:20
Кількість переглядів: 145

19 жовтня за участю голови Івано-Франківської РДА Олександра Ярощука та заступника голови Івано-Франківської РДА Олександра Попадинця відбулося відкриття комплексу з випалу вапна за технологією Synthesis. Роботи над даним проєктом розпочалися в серпні 2020 року. Відтак більше, ніж два роки клопіткої праці станом на сьогодні демонструють ефективні результати, до чого спричинився весь склад підприємства.

На кожному етапі виробництва є відповідні стандарти та вимоги, до прикладу, терморегуляторний режим, автоматизована обробка вапняних матеріалів, їх сепарація на виході. Керівник підприємства пояснив, що після проходження кінцевого етапу обробки продукція підприємства передається для виробництва металу, асфальту, для роботи на електро- та атомних станціях, а також використовується у будівельній галузі. Даний національний виробник вапна і вапняку певною мірою орієнтований і на фармацевтичний та косметологічний ринки, адже вапняна пудра є складовою зубних паст та деяких косметологічних засобів.Фото без опису

Однією з найбільш виокремлюваних характеристик діяльності підприємства є максимальне використання вапняних покладів з мінімальними їх втратами на всіх етапах переробки. Важливо, що функціонування такого підприємства не представляє загрозу для довкілля, ґрунтів і водних об’єктів даної частини регіону.

Фото без описуПозитивно відгукувалися стосовно діяльності підприємства представники органів державної влади і місцевого самоврядування, фінансових установ, адже діяльність його забезпечує кваліфікованих спеціалістів роботою, а місцеву владу – фінансовими надходженнями, які можна реалізовувати у найбільш затребуваних напрямках. У підсумку зустрічі висловлено сподівання на плідну співпрацю держави та приватного сектору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь