Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вже наступного тижня в Дії можна буде купити військові облігації

Дата: 23.09.2022 14:25
Кількість переглядів: 215

Фото без описуЗробити свій внесок в поразку ворога можна у різний спосіб. Один з них – це купити державні військові облігації. Ці гроші підтримуватимуть Збройні Cили України та забезпечуватимуть наших військових найнеобхіднішим: зброєю, набоями, технікою, їжею та медикаментами.

Кабінет міністрів під час засідання 16 вересня схвалив постанову про порядок придбання облігацій внутрішньої державної позики "Військові облігації" засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг. Ознайомитися із текстом постанови можна за посиланням: zakon.rada.gov.ua

Цей Порядок визначає процедуру заповнення, формування та подання заявки громадянами України, які досягли 18-річного віку та яким в установленому законодавством порядку присвоєно реєстраційний номер облікової картки платника податків, для придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації” засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

В Дії можна буде купити військові облігації вже наступного тижня. Це можливість підтримати українську економіку, нашу армію та зробити так, щоб ваші гроші працювали, - розповів Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Придбавши військові облігації, ви також підтримаєте нашу економіку у воєнний час, щоб працювали підприємства та виплачувались зарплати, пенсії, соціальні виплати. Кожна куплена вами військова облігація – це інвестиція в поразку росії, її неминучий крах та розпад, приємним бонусом до якого стануть до 11,5% річних.

Військові облігації можна купити у банків-первинних дилерів та ліцензованих брокерів. З переліком можна ознайомитися на сайті bonds.gov.ua

Номінальна вартість однієї облігації -  1000 грн/ 1000 дол США/ 1000 євро.

Ви можете купити військові облігації із строком інвестування від 3 місяців до 1,5 року. Чим більше термін, тим вище відсоток.

Гроші інвесторів йдуть на фінансування потреб ЗСУ та підтримку економіки України у воєнний час.

Держава Україна гарантує 100% повернення коштів.

На час військового стану довідка про походження грошей при купівлі військових облігацій не вимагається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь