Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: для Снятинського психоневрологічного інтернату передали автомобіль, який оснащений сучасним медичним обладнанням

Дата: 13.09.2022 10:37
Кількість переглядів: 121

Фото без описуГолова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук передала для Снятинського психоневрологічного інтернату автомобіль, який оснащений сучасним медичним обладнанням.

«Створення комфортних умов задля обслуговування  людей з інвалідністю, маломобільних громадян та осіб з порушенням опорно-рухового апарату – це надзвичайно важливе завдання для влади. Для кожного соціального закладу, який обслуговує людей з інвалідністю, перестарілих, особливо потрібним є саме такий сучасний автомобіль.  Дане авто придбано за сприяння церкви «Кліппен» міста Санднес з Норвегії та релігійної організації "Івано-Франківське обласне об’єднання Української церкви Християн Віри Євангельської", - зауважила Світлана Онищук. – У Снятинському психоневрологічному інтернаті  проживає найбільша кількість осіб з інвалідністю,  - а це понад 340 підопічних. З початку війни цей заклад прихистив  23 особи з числа внутрішньо переміщених людей».

Світлана Онищук розповіла, що така допомога для соціального захисту області є вкрай важливою. Завдяки придбаному автомобілю можна буде комфортно  перевозити підопічних закладу - осіб з інвалідністю, маломобільних громадян та осіб із порушенням опорно-рухового апарату. Область потребує транспортних засобів такого класу, необхідні й додаткові  швидкі автомобілі. Важливою є і підтримка благодійників, які працюють разом з владою та забезпечують потреби соціальних закладів.

«Дякую за підтримку усім благодійникам, які вирішують питання щодо придбання транспортних засобів. Впевнена, що саме  це авто стане у нагоді соціальним працівникам, волонтерам  та медикам, які працюють у Снятинському психоневрологічному  інтернаті», - наголосила Світлана Онищук.

www.if.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь