Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні громадяни та жителі району!

Дата: 28.07.2022 08:16
Кількість переглядів: 146

Сьогодні, в українського народу одразу дві важливі події: 1034 річниця з дня хрещення Київської Русі-України та перша річниця Дня Української Державності.

28 липня у день величного християнського свята Рівноапостольного Князя Володимира ми відзначаємо  релігійне і національне свято, яке духовно єднають українців навколо національної ідеї, живить віру у мир та добро на землі.

Ці дві важливі події об’єднують нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї. Вони є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії, яка має тисячолітнє коріння. Вони послужать відродженням нашої історичної пам’яті, повернуть нас до святих джерел християнської духовності, оновлять та об’єднають  задля майбутнього міцної, розвиненої і процвітаючої України!

Дорогі земляки!

Ми були, є i будемо, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу icторію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.

Не дочекаються вороги! Haші воїни мужньо боронять Україну на фронті. Мільйони українців створили міцний народний тил. Невпинно i ефективно працює дипломатичний фронт. Ми громадяни вільної країни, i ніколи рабам не здолати нас, вільних людей.

Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну. Це наш цивілізований вибір, і ми відстоїмо його у збройній боротьбі проти московської агресії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь