Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАП міста Івано-Франківська отримав комп’ютерну техніку від ІТ компанії ЕРАМ

Дата: 20.07.2022 11:36
Кількість переглядів: 118

Фото без описуВід початку введення воєнного стану на території України, спричиненого російською військовою агресією, центри надання адміністративних послуг системно здійснюють реєстрацію внутрішньо переміщених осіб та оформляють заяви на виплату фінансової допомоги від держави. Для забезпечення надання адміністративних послуг мешканцям Івано-Франківської територіальної громади, міжнародна ІТ компанія ЕРАМ, яка є найбільшою ІТ компанією в Україні, передала комп’ютерну техніку для ЦНАПу Івано-Франківської міської ради.

Заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко відзначив, що сьогодні, мережа ЦНАП Івано-Франківської області на третьому місці в рейтингу «Топ–5 регіонів» за кількістю наданих послуг для внутрішньо переміщених осіб, а ЦНАП м. Івано-Франківська – на п’ятому місці рейтингу «Топ –10 точок доступу».

«Працівники центру активно здійснюють роботу з реєстрації внутрішньо переміщених осіб, зокрема надаємо довідки з QR-кодом і завдяки цьому маємо повну базу даних, скільки зареєстровано осіб, їхні вікові категорії для подальшої роботи структурних підрозділів у напрямку освіти та працевлаштування тощо. Принагідно зауважу, що в ЦНАПі ми облікуємо всі види допомог, які надаються, тобто є спеціальні кейси, де все автоматизовано та можна побачити кількість зареєстрованих осіб ВПО, скільки надано продуктових наборів, засобів гігієни, чи людина скористалася соціальними їдальнями, чи отримала соціальну допомогу від ООН та інше. Тому ми маємо велику потребу у комп’ютерній техніці для реалізації поставлених завдань».

Зазначимо, що у ЦНАПі Івано-Франківська щовівторка та четверга з 14.00-17.00 год. працюють представники центру зайнятості, які надають консультації внутрішньо переміщеним особам. Окрім того, можна отримати юридичну допомогу від міжнародної правової організації для ВПО. Також тут є працівники поліції, прокуратури та психолог.

«ЕРАМ Ukraine – це ІТ компанія, яка готова співпрацювати зі спеціалістами з різних куточків України. Оскільки Івано-Франківськ є містом номер один для життя і комфортної роботи ІТ-спеціалістів, пріоритетними напрямками компанії є ІТ-освіта – розвиток та навчання потенційних працівників», – наголосив в. о. голови Івано-Франківської локації компанії ЕРАМ Михайло Шелудяков.

Працюємо спільно, наближаючи перемогу України!

 Офіційна інформація EPAM Франківськ далі за посиланням: https://careers.epam.ua/blog/epam-is-already-in-frankivsk

Фотогалерея


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь