Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 10 мільйонів людей із 43 країн світу дізнались правду про події в Україні завдяки проекту «#Моя війна»

Дата: 12.07.2022 10:16
Кількість переглядів: 90

Станом на 11 липня на міжнародній платформі «#Моя війна» опубліковано вже понад 3 тисячі історій про війну в Україні. Завдяки вбудованій можливості автоматичного перекладу на інші мови розповіді українців прочитали понад 10 мільйонів людей із 43 країн світу.

Основний контекст переважної більшості історій – «нелюдська агресія рф продовжує приносити горе українцям, але попри все, Україна тримається та обов’язково переможе».

«Майже щодня на платформі з’являються нові й нові історії від українців, які, на жаль, продовжують страждати від безпрецедентно варварських злочинних дій росії. Але це історії не про жалобу, а про незламний дух української нації, яку поважають, якою захоплюються та надихаються у всьому світі», – зазначив Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Міжнародну платформу «#МояВійна» Міністерство культури та інформаційної політики запустило спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти та компанією «Totonis». На сайті кожен українець, як свідок жорстокої війни рф проти України, може описати свою історію, викласти реальні факти та поділитися особистими переживаннями.

«Проєкт #МояВійна дійсно став міжнародним, його користувачі віком від 15 до 75 років, проживають на 5 континентах, що доводить – війна в Україні не залишила байдужим нікого у світі», – додала Виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь