Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

u24.gov.ua - платформа для збору коштів на підтримку України

Дата: 29.06.2022 09:52
Кількість переглядів: 319

Фото без опису24.gov.ua - платформа для збору коштів на підтримку України в межах глобального проекту United24, який ініціював Президент України Володимир Зеленський:

"Кожна людина у світі може зробити пожертву й допомогти Україні боротися за нашу свободу. Ми хочемо об’єднати світ навколо підтримки нашої держави. Простих людей, благодійні фонди, міжнародні компанії, лідерів думок в усьому світі.

Створення платформи необхідне також, аби продемонструвати максимальну прозорість і відкритість щодо використання зібраних коштів: куди та кому вони спрямовуються. Національний банк звітуватиме щодня про збір коштів. Всі міністерства будуть представляти громадськості свої звіти про те, на що саме були спрямовані кошти. Компанія «Делойт» в Україні, яка є частиною міжнародної мережі Deloitte, перевірятиме звітність міністерств і гарантуватиме прозорість роботи платформи.

Ми передбачаємо, що кошти будуть розподілені за трьома основними напрямками. Перше — це оборона та розмінування. Друге — це гуманітарна та медична допомога, а також допомога дітям. Третє — це відбудова України. Відновлення об’єктів критичної інфраструктури, доріг, мостів, шкіл та лікарень; відновлення електро-, водопостачання та зв’язку".

 

Звідки та на що донатять через UNITED24 найбільше

 

За неповні два місяці роботи фандрейзингової платформи UNITED24 донори з усього світу зробили благодійні внески на загальну суму 62 864 493 $. Найбільша кількість пожертв надійшла з США, Німеччини, Франції, Канади, Великої Британії та України. Найпопулярніший напрям — «Оборона та розмінування». 

Найохочіше на армію донатять саме українці (70%), зберігаючи паритет в інших двох напрямах (15% на кожен). Наступні за активністю допомоги армії — британці, французи та канадці (60%). На другому місці у мешканців Туманного Альбіону та Канади напрям медичної допомоги (35%). 30% французів задонатили на медичні потреби, ще 10% — на відбудову України. Американці жертвували на оборону та медичну сферу 50% та 40% відповідно. Німці найчастіше відправляли допомогу українським лікарям (65%), а найрідше — на військові потреби.

Дякуємо громадянам усіх країн, які долучились до підтримки, та продовжуємо збір через нашу платформу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь