Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

27 червня стартує онлайн-хакатон для науковців та стартаперів: пріоритет на проєкти повоєнного відновлення України

Дата: 07.06.2022 11:47
Кількість переглядів: 153

Фото без описуМіністерство освіти і науки України та Фонд розвитку інновацій відновлюють проведення «Science&Business StartupHackathon».

З 27 червня до 2 липня 2022 року відбудеться інтенсивний онлайн-хакатон для науковців, стартаперів та підприємців як з інноваційними ідеями, так і вже з наявними інноваційними проєктами подвійного спрямування. Програма заходу передбачає проведення інтенсивного хакатону за участю найкращих іноземних та українських експертів, а також індивідуальне менторство, підготовку до пітчів та багато іншого.

До участі у заході запрошуються науковці та стартапери з інноваційними пропозиціями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають інноваційні рішення для повоєнного відновлення України та прагнуть отримати новий досвід, знання та навички у провідних сферах діяльності стартапів для комерціалізації своїх напрацювань.

Головним критерієм відбору ініціатив є вплив на відновлення України за такими напрямами: безпека; гуманітарна та соціальна підтримка; інноваційна медицина; відновлення економіки, підтримка SME; освіта; відбудова інфраструктури; культура.

Взяти участь в «Science&Business Startup Hackathon free of charge» можна за умови попередньої реєстрації та проходження відбору до 20 червня 2022 включно.

Реєстрація за покликанням:

https://bit.ly/3xd4icO

Хакатон триватиме 5 днів та міститиме 5 вузькогалузевих сесій із маркетингу, продажу, фінансів, формування команди, стратегії.

Учасники матимуть можливість протягом одного робочого тижня опрацьовувати свою ідею із профільними менторами та презентувати її на завершальному пітчі, на якому будуть присутні інвестори та галузеві експерти зі світу стартапів та бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь