Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З початку війни в окремих регіонах України Держпраці було започатковано проєкт надання консультаційної пітримки суб’єктам господаоювання

Дата: 30.05.2022 11:43
Кількість переглядів: 119

 

 Державною службою України з питань праці головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміщення економіки України.

Так, з початку війни в окремих регіонах України Держпраці було започатковано проєкт надання консультаційної пітримки суб’єктам господаоювання, які вимушені тимчасово припинити свою діяльність на окремих територіях нашої держави, де внаслідок зброїної агресії російської федерації ведуться активні бойові дії, та переїхали до більш безпечних місць.

В межах проєкту всім роботавця, що мають потребу і виявляли бажання, працівниками Держпраці в межах компетенції надається необхідна фахова консультаційна допопомга з широкого спектру питань, зокрема, трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг, тощо.

Зазначена робота отримала позитивну оцінку та показала потребу зі сторони роботодавців та працівників у такій пітримці.

Наразі, Держпраці розширена сфера реалізації цього проєкту з метою пітримки бізнесу та попередження порушення прав працівників під час дії воєнного стану шляхом охоплення всіх категорій суб’єктів господарування, які здійснюють свою діяльність на території України та мають потребу в отриманні відповідної консультативної допомоги.

Форма звернення для отримання консультативної пітримки, а також відвіді на найактуальнішу питання застосовування трудового законодавства, зокрема і у воєнний час, можна знайти за посиланням pratsia.in.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь