Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: За підтримки міжнародних партнерів маємо змогу забезпечувати медичні заклади області необхідними ліками

Дата: 26.05.2022 12:06
Кількість переглядів: 151

Фото без описуСьогодні на Івано-Франківщину прибула гуманітарна допомога від угорської компанії «KESZ group». Благодійники привезли для КНП «Калуська центральна лікарня» медикаменти загальною вартістю 15 тисяч євро. Усі ліки використовуватимуться для надання медичної допомоги внутрішньо переміщеним особам, жителям району, а також військовослужбовцям, котрі знаходяться на лікуванні у даному медичному закладі.

«Завдяки міжнародним партнерам ми маємо змогу забезпечувати медичні заклади області необхідними ліками, - зазначила під час перебування у лікарні голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук. – Сьогодні угорські підприємці привезли нам необхідні ліки на суму 15 тисяч євро. Це надзвичайно потрібна та важлива підтримка для лікарні, адже тут проходять лікування наші військовослужбовців та люди, котрі прибули на Прикарпаття із зони проведення бойових дій. Висловлюю щиру вдячність усім, хто допомагає нам і щоденно наближає нашу перемогу».

Фото без описуЗа словами керівниці області, на даний час прикарпатські заклади охорони здоров’я забезпечені необхідними медикаментами на три місяці вперед. Однак обласна військова адміністрація продовжує працювати над тим, щоб резерв ліків постійно поповнювався, позаяк на Прикарпаття щоденно продовжують прибувати люди із регіонів, що постраждали від війни. Значна частина їх потребує фахової медичної підтримки та медикаментозного лікування.

Світлана Онищук також повідомила, що у перспективі в області планують відкрити військовий госпіталь. Наразі ведуться роботи щодо пошуку відповідного приміщення, проведення ремонтних робіт та облаштування необхідним обладнанням.

Більше фото за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь