Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Підтримуючи захисників, ми наближаємо нашу перемогу

Дата: 26.05.2022 08:52
Кількість переглядів: 139

Фото без описуКількатонна вантажівка гуманітарної допомоги сьогодні вирушила з Прикарпаття на Миколаївщину. Для наших захисників та захисниць повезли найнеобхідніші речі, яких вони потребують. Збір та відправку вантажу, в якому медикаменти, продукти харчування, а також технічний інвентар, організувала благодійна організація "Мальтійський служба допомоги" у співпраці з міжнародними партнерами.

Фото без опису"Три місяці відважної боротьби нашого народу заради миру і перемоги об'єднали усіх: владу, громадські організації, волонтерів зі всього світу, - зазначила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук. - З перших днів війни прикарпатці активно долучилися до допомоги нашим бійцям, а також тим, хто через обставини не зміг залишити території, на яких продовжуються бойові дії. Спільно з благодійними організаціями, міжнародними фондами та волонтерами ми щоденно відправляємо десятки тонн вантажів із продуктами харчування, медикаментами для наших військових, адже розуміємо, що підтримуючи їх, ми наближаємо нашу перемогу".

За словами керівника організації Романа Яручика, це далеко не перша вантажівка із допомогою, яка вирушила у зону бойових дій. За підтримки міжнародних партнерів вже відправлено кілька автомобілів швидкої допомоги, а також десятки тонн продуктів, ліків, технічного інвентаря.

"Ми щоденно аналізуємо потреби людей і намагаємося допомагати усім, хто опинився в біді", - резюмував Роман Яручик.Фото без опису

Варто додати, що волонтери служби також формують і передадуть для захисників та людей вразливих категорій населення міксовані набори харчування та засоби гігієни. Позаяк саме цього сьогодні найбільше потребують бійці на передовій та ті, хто не зміг виїхати на безпечну територію.

Більше фото за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь