Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про забезпеченість пальним на Прикарпатті йшлося під час брифінгу в ОДА

Дата: 04.05.2022 16:05
Кількість переглядів: 139

Сьогодні під час пресбрифінгу, який відбувся в обласній державній адміністрації, директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА Сергій Подошва розповів мешканцям Івано-Франківщини про ситуацію на ринку пального в нашому регіоні.

 Фото без опису«Всі ми зараз є свідками певного ажіотажу з паливом, який спостерігається по усій країні. Відповідно і наша область не є винятком. На сьогодні справді є певні обмеження щодо продажу окремих марок пального операторами ринку нафтопродуктів. Як наслідок, спостерігається скупчення транспортних засобів на автозаправках», - розповів Сергій Подошва. 

Посадовець запевнив, що на сьогодні Івано-Франківщина забезпечена паливом задля заправки, в першу чергу, автомобілів спеціальних служб, служб критичної інфраструктури, також і населення області. Щоденно продавці нафтопродуктів пом’якшують обмеження, що дає змогу забезпечувати  стабільні запаси пального, які використовуватимуть для роботи аварійних, рятувальних, медичних, правоохоронних служб та Збройних сил України.  

Також на брифінгу йшлося  про постачання дизельного палива та бензину на Івано-Франківщину. Наголошувалось на тому, що джерела надходження цих важливих нафтопродуктів є стабільними та достатніми.

«Ворог намагається всіма способами  дезорієнтувати населення та викликати панічні настрої. Разом з тим він прагне  знищити  інфраструктуру постачання пального, яка була налагоджена роками. Хочу запевнити прикарпатців, що Уряд робить усе можливе, задля того, щоб ситуація  в нашій країні залишалася стабільною та контрольованою. Найближчими днями труднощі із  дефіцитом пального будуть подолані», - наголосив Сергій Подошва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь