Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

При облдержадміністрації створять комунікаційний центр для поширення оперативних новин про ситуацію в області та Україні

Дата: 24.02.2022 17:06
Кількість переглядів: 138

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Богдан Футерко провів нараду з керівниками та представниками провідних телерадіокомпаній області та окремих ЗМІ, а також пресслужб правоохоронних органів та силових структур. Йшлося про налагодження оперативного інформування мешканців краю щодо ситуації в області та Україні у час військової агресії з боку Російської Федерації.

Зазначалося, що задля недопущення поширення неправдивої чи неперевіреної інформації, максимального збереження нормальної життєдіяльності на території області постала необхідність налагодження єдиних каналів комунікації органів влади та засобів масової інформації.

«Ми повинні моніторити ситуацію та не допускати поширення фейкових новин і водночас оперативно повідомляти населення про події чи надзвичайні ситуації. Також будуть новини, пов’язані з діяльністю облдержадміністрації та Оперативного штабу, розміщенням людей, які прибувають із зон активних бойових дій, тому маємо створити одне джерело, яке акумулюватиме в собі найактуальніші повідомлення і доноситиме їх до людей», – зазначив Богдан Футерко.

З цією метою під час наради було вирішено створити при Івано-Франківській ОДА єдиний комунікаційний центр, який буде джерелом офіційної і достовірної інформації, та обумовлено комунікаційні канали зв’язку ЗМІ та органів влади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь