Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдяки програмі Президента України Велике Будівництво на Прикарпатті реконструюються й оснащуються новітнім медичних обладнанням заклади охорони здоров’я.

Дата: 02.02.2022 14:53
Кількість переглядів: 312

Пандемія коронавірусу вкотре продемонструвала усім наскільки важливою є система охорони здоров’я для порятунку людей. Бо саме від своєчасного надання якісних медичних послуг, належного оснащення закладів охорони здоров’я залежить життя та здоров’я кожного пацієнта.

Лише за минулий рік у рамках програми? Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в Україні побудовано 237 сільських амбулаторій, 132 приймальних відділень, 33 лікарні. Окрім того, заклади охорони здоров’я оснастили 170 УЗД-апаратами, 137 апаратами комп’ютерної томографії, 127 рентген-апаратами і 24 ангіографами.

У 2021 році жителі семи громад Івано-Франківщини отримали сучасні європейського рівня якості амбулаторії сімейної практики загальної медицини. Їх загальна площа склала 1 546,6 м. кв.

Разом з тим, торік в області у рамках програми «Велике будівництво» було реконструйовано та оснащено новітнім високотехнологічним обладнанням 5 приймальних відділень загальною площею 5 204,9 м. кв. у містах Бурштин, Коломия, Івано-Франківськ, Долина і Городенка.

Для належного функціонування відділень та надання кваліфікованої медичної допомоги придбано 13 УЗД-апаратів, 7 КТ і 8 рентген-апаратів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь