Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оподаткування сільськогосподарських товаровиробників під контролем

Дата: 01.02.2022 10:22
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Відбулася чергова селекторна онлайн нарада під головуванням заступника міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького. Розглянуто питання мінімального податкового зобов’язання щодо земель сільськогосподарського призначення; проблемних питань реєстрації фермерських господарств на спрощеній системі 4 групи оподаткування та зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунку коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних.

Участь у нараді взяли представники департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та головного управління державної податкової служби в області.

Було проінформовано про мінімальне податкове зобов’язання щодо земель сільськогосподарського призначення та наголошено, що з метою вирішення проблемних питань, пов’язаних із реєстрацією податкових накладних (розрахунків коригувань) в Єдиному реєстрі податкових накладних, зупиненням, відмовою в їх реєстрації сільськогосподарським товаровиробникам (фермерським господарствам тощо) в регіонах створені робочі групи.

Обласна робоча група на своїх засіданнях розглянула всі звернення сільськогосподарських товаровиробників, яким дано роз’яснення щодо розблокування податкових накладних. У результаті такої співпраці, після надання головному управлінню державної податкової служби в області сільськогосподарськими підприємствами первинних документів та графіка сплати податків, податкові накладні були розблоковані.

Обласна робоча група і надалі співпрацюватиме із сільськогосподарськими підприємствами та надаватиме їм фахову консультативну допомогу у врегулювання проблемних питань, пов’язаних із реєстрацією податкових накладних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь