Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзд у Тисменицьку міську територіальну громаду з метою моніторингу ходу вакцинальної кампанії проти COVID-19

Дата: 15.12.2021 13:04
Кількість переглядів: 239

Фото без описуФото без описуПроведено виїзд у Тисменицьку міську територіальну громаду з метою підвищення статистичних показників вакцинальної кампанії проти COVID-19 заступником директора департаменту – начальником відділу фінансів виробничої сфери та інформаційного забезпечення департаменту фінансів облдержадміністрації Богданною Чернелицькою спільно із начальником організаційного відділу апарату райдержадміністрації Ігорем Курилюком.

В Тисменицькій громаді проведено нараду за участі голови міської територіальної громади, профільних заступників, генерального директора КНП «Тисменицька міська лікарня», активу громади. Проінформовано про захворюваність населення на коронавірусну хворобу COVID-19 в Тисменицькій ТГ та показники смертності, ознайомлено учасників наради зі змінами, передбаченими «жовтим» рівнем епіднебезпеки.

Активних хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 у Тисменицькій міській територіальній громаді – 64 чол., з них у м.Тисмениця – 11, с. Чорнолізці – 7 чол., с. Клубівці – 5 чол., с. Пшеничники – 5 чол.

При КНП «Тисменицька міська лікарня» вакцинація від COVID-19 проводиться у 2 пунктах щеплення: у поліклінічному відділенні та у Чорнолізькій ЛА ЗПСМ, також працює одна мобільна бригада. На даний момент щеплення від COVID-19 проводиться усіма препаратами. 10 лікарів та 13 медичних сестер пройшли навчання по методиці вакцинації від COVID-19 та отримали допуск до проведення щеплень усіма вакцинами.

Станом на 10 грудня 2021 року у Тисменицькій ТГ введено 11589 (30,8 %) доз вакцин від COVID-19, з них: І доза - 7465 (39,2%); ІІ доза - 5876 (30,8%). Пункти вакцинації працюють щоденно з 10.00–15.00 год.

Запис на вакцинацію проводиться через електронну систему  Medstar 24, по мобільному телефону реєстратури поліклінічного відділення – 0661326830, на сайті лікарні та на сторінці у фейсбук. Проведено роботу по  вакцинації від COVID-19 вчителів Тисменицької ТГ, що дозволило усім школам ТГ проводити навчання в червоній зоні враховуючи відсторонених та перехворівших.

                   Проводиться інформаційна кампанія по залученню  до вакцинації населення шляхом використанням пересувних агітаційних пунктів з аудіо- та візуальною інформацією про необхідність вакцинації від COVID-19. Також розміщені друковані статті в газеті «Вперед» та надано інформацію на сайті лікарні та на сторінці лікарні у фейсбук.

       Рекомендовані заходи по  активізації вакцинальної кампанії по Тисменицькій міській територіальній громаді:

                   1. Продовження проведення інформаційної кампанії  шляхом залучення медичних працівників закладів охорони здоров’я, священнослужителів, працівників старостинських округів серед жителів громади щодо необхідності вакцинації.

                   2. Розробити з старостами спільні рекомендації для підвищення прихильності до вакцинації від  COVID-19.

                   3. Дотримуватися плану вакцинації  згідно Дорожньої карти вакцинації  по Тисменицькій міській територіальній громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь