Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови райдержадміністрації відвідав комунальне некомерційне медичне підприємство «Рогатинська центральна районна лікарня»

Дата: 18.11.2021 15:00
Кількість переглядів: 213

Заступник голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр Попадинець спільно із працівниками сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, відділу цивільного захисту районної державної адміністрації з метою координації роботи закладів охорони здоров’я відвідали комунальне некомерційне медичне підприємство «Рогатинська центральна районна лікарня».

Директор комунального некомерційного медичного підприємства           «Рогатинська центральна районна лікарня» Руслан Паньків ознайомив із роботою даного закладу. У ході зустрічі ознайомилися з роботою медичного закладу, з умовами перебування і лікування пацієнтів, роботою лікарів, оглянули стан матеріально-технічного забезпечення та функціонування медичної апаратури. 

Відвідали відділення лікарні, кабінети для прийому хворих та поспілкувався з медперсоналом. Головний лікар розповів про проведення капітального ремонту головного лікувального корпусу  та відділення поліклініки. Також Олександр Попадинець разом із завідувачем сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації Наталією Френдій оглянули ковідне відділення лікарні, у якому на даний час перебувають на лікуванні 60 людей.

Заступник голови районної державної адміністрації подякував медичним працівникам за нелегку, відповідальну і самовіддану працю. 

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь