Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Протокол № 19 Позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 03 листопада 2021 року

Дата: 03.11.2021 16:17
Кількість переглядів: 264

ПРОТОКОЛ КОМІСІЇ ТЕБ І НС

Протокол № 19 Позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 03 листопада 2021 року

Головує: Голова Івано-Франківської облдержадміністрації, голова регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Онищук Світлана Василівна.

Присутні: Члени комісії, запрошені (за окремим списком).

Слухали: 1. Про виконання обмежувальних протиепідемічних заходів щодо запобігання поширення на території Івано-Франківської області гострої респіраторної хвороби COVID-19 відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України № 1236 (зі змінами) від 09.12.2020 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (Р. Гурський, Р. Савчук).

За результатами доповідей та листа управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області від 25.10.2021 № 60/8/1-271, комісія вирішила:

1. Доручити головам райдержадміністрацій, рекомендувати головам територіальних громад Івано-Франківської області та зобов’язати керівників відпочинкових і рекреаційних комплексів вжити заходів:

щодо недопущення відвідувачів у зазначені заклади без «зелених» COVID-сертифікатів або без негативного результату тестування на COVID-19, який проведений не більш як за 72 години, або без довідки про одужання від зазначеної хвороби, чинність якої підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатку Портал Дія;

щодо розміщення на офіційних сайтах відпочинкових і рекреаційних комплексів інформації про введення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, які відповідають “червоному” рівню епідемічної небезпеки, визначених постановою Кабінету Міністрів України № 1236 від 09.12.2020 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Термін: негайно

2. Головному управлінню Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (Р. Гурський) розробити Рекомендації щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів у відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 09.12.2020 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Термін: до 05 листопада 2021 року

3. Головам райдержадміністрацій, рекомендувати головам територіальних громад Івано-Франківської області, виконуючому обов’язки начальника управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації (Г. Макота) довести Рекомендації щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів до суб’єктів господарювання, що надають послуги з розміщення туристів та використання підвісних канатних доріг та витягів.

Термін: до 10 листопада 2021 року

4. Головному управлінню Національної поліції в Івано-Франківській області (С. Безпалько), Головному управлінню Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (Р. Гурський), управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О. Костенко) посилити контроль за дотриманням на території Івано-Франківської області встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів.

Термін: негайно

5. Контроль за виконанням рішення комісії покласти на Головне управління Держпродспоживслужби в області (Р. Гурський), Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області (С. Безпалько), доручивши їм подавати інформацію голові регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій до 15 та 30 числа кожного місця до зняття обмежувальних заходів, визначеним пунктом 1 цього протоколу.

Слухали: 2. Про пожежу на звалищі побутових відходів Тлумацької міської територіальної громади (І. Оксентюк).

За результатами доповіді та з урахуванням її обговорення, комісія вирішила:

1. Дністровському басейновому управлінню водних ресурсів (Р. Михайлюк) надати Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій (В. Чернецький) бульдозер Shantui sd13 для залучення до ліквідації пожежі на звалищі побутових відходів Тлумацької міської територіальної громади.

Термін: негайно

2. Начальнику Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області (В. Буджак) надати Дністровському басейновому управлінню водних ресурсів (Р. Михайлюк) трал для перевезення бульдозера Shantui sd13 до звалища побутових відходів Тлумацької міської територіальної громади.

Термін: негайно

3. Тлумацькій міській територіальній громаді (І. Петрук) забезпечити розміщення і харчування персоналу, задіяному в ліквідації пожежі на звалищі побутових відходів.

Термін: до закінчення робіт з ліквідації пожежі

4. Державній установі «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» (Р. Савчук) провести відбір проб повітря у найближчих до звалища побутових відходів населених пунктах з метою визначення у них наявності шкідливих речовин.

Термін: постійно на період пожежі

5. Управлінню з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації (В. Стебницький) підготувати проєкт розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації щодо виділення з регіонального матеріального резерву 700 літрів дизельного пального та 300 літрів автомобільного бензину А-92 Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій (В. Чернецький) на виконання робіт по гасінню пожеж в екосистемах області.

6. Контроль за виконанням рішення комісії покласти на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації (В. Стебницький).


Голова регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Світлана ОНИЩУК

Відповідальний секретар комісії Віктор ФЕДОРІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь