Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 жовтня голова Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр ЯРОЩУК та заступник голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр ПОПАДИНЕЦЬ взяли участь у ІТ-конференції

Дата: 14.10.2021 11:44
Кількість переглядів: 228

14 жовтня голова Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр ЯРОЩУК та заступник голови Олександр ПОПАДИНЕЦЬ взяли участь у ІТ-конференції, присвяченій вирішенню питань соціальної адаптації учасників Операції об"єднаних сил та  внутрішньо переміщених осіб з використанням засобів ІТ-індустрії.

 Мета проведення конференції :

* актуалізувати проблему соціалізації учасників  Операції об"єднаних сил та внутрішньо переміщених осіб, шляхом демонстрації нових дієвих можливостей в сфері електроніки та інформаційних технологій;

* звернути увагу молоді на Embedded-розробки, як на одну з найбільш затребуваних професій в ІТ-індустрії;

* сформулювати за допомогою ІТ-технологій нові підходи до організації навчального процесу дітей з особливими потребами, в умовах проблем, пов’язаних із дистанційним навчанням та навчанням дітей на тимчасово окупованих територіях України.

"В сучасному світі динамічного розвитку технологій, доступу до інформації, можливостей створення середовищ для адаптації та перекваліфікації є сенс проводити такі заходи частіше, з метою надання допомоги тим, кому вона потрібна" - зазначив Олександр ЯРОЩУК

Організатори конференції: ТОВ ІТ Країна, ТОВ УКРАЇНСЬКА РОЗУМНА АВТОМАТИКА та ГО «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА СПІЛКА ВЕТЕРАНІВ АТО» називають її «мостами соціалізації» і в рамках даної конференції спробували «збудувати» один із таких мостів.

Олександр ЯРОЩУК та Олександр ПОПАДИНЕЦЬ взяли участь у обговоренні ідей організаторів та учасників конференції, дали власні пропозиції, запитали чи є можливість організувати навчальний процес для дітей з особливими потребами на рівні закладів загальної середньої освіти. Висловили зацікавленість у взаємодії держави і бізнесу у сфері ІТ-індустрії з метою вирішення проблем, що виникають у різних сферах життя.

Голова Івано-Фраківської районної державної адміністрації Олександр ЯРОЩУК наголосив на важливості роботи, яку проводять організатори. Адже вони захищали Україну на фронті зі зброєю в руках, а після повернення на мирну територію зуміли організувати себе і дають можливість навчатись, адаптовуватись, перекваліфіковуватись іншим. Дуже важливо, коли є люди, які бачать проблему, розуміють як її вирішити, намагаються це робити самі і допомагають іншим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь