Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжується об'їзд навчальних закладів району

Дата: 20.10.2021 13:30
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

19 жовтня 2021 року заступник голови районної державної адміністрації Олександр Попадинець спільно із працівниками організаційного відділу апарату районної державної адміністрації,  сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації здійснили об’їзд закладів загальної середньої освіти, зокрема побували у  Букачівському ліцеї,  Чернівській та Козарівській гімназіях Букачівської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області з метою перевірки стану готовності закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону.

Фото без опису

Також під час проведення об’їзду до групи долучилися голова та заступник голови  Букачівської  селищної ради Івано-Франківського району  Олександра Вітер-Любевич та Михайло Куца.

Фото без опису

Особлива увага була зосереджена на обладнанні навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення (харчоблоків, туалетів), покрівель, облаштуванні територій, виконанні заходів з протипожежної безпеки, забезпеченню закладів освіти засобами для здійснення протиепідемічних заходів, дотриманню вимог з охорони праці.

Так, у  Букачівському ліцеї, на даний час продовжується капітальний ремонт спортивного залу за виділені кошти із місцевого бюджету, у поточному році проведені косметичні ремонти класних кімнат, коридорів, встановлено          піднавіс перед центральним входом до ліцею. Для харчоблоку придбано мясорубку, в подальшому заплановано придбання витяжки.

Фото без опису

У Чернівській гімназії зроблено косметичні ремонти класних кімнат, у харчоблоці замінено рукомийник для кухаря та умивальники для дітей.

У поточному році для харчоблоку Козарівської гімназії придбано витяжку, заплановано заміну паливного котла, проведено косметичний ремонт спортивного залу.

Фото без опису

Потреба кожного закладу загальної середньої освіти – оновлення спортивного інвентарю, придбання духових шаф та мармітів для харчоблоку для забезпечення здорового харчування учнів.

Олександр Попадинець відзначив належну підготовку навчальних закладів до нового навчального року та висловив вдячність керівництву громади за налагоджену плідну співпрацю задля забезпечення належних та комфортних умов для здобуття освіти дітьми.

Підготовка закладів загальної середньої освіти району перебуває на постійному контролі у керівництва району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь