Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відвідано «Тлумацький центр первинної медичної допомоги» Нижнівська лікарська амбулаторія Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.Також було відвідано і фельдшерсько – акушерський пункт с. Братишів Тлумацької міс

Дата: 16.09.2021 09:11
Кількість переглядів: 243

14 вересня 2021 року заступник голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр Попадинець спільно із працівниками сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Івано-Франківської районної державної адміністрації з метою координації роботи закладів охорони здоров’я відвідали «Тлумацький центр первинної медичної допомоги» Нижнівська лікарська амбулаторія Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області. З початку вакцинальної кампанії в пункті щеплення проведено 126 вакцинувань проти COVID-19.

Також було відвідано і фельдшерсько – акушерський пункт с. Братишів Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області. З початку вакцинальної кампанії в пункті щеплення проведено 81 вакцинування проти COVID-19.

В ході зустрічі зосереджено увагу на необхідності здійснення профілактичних заходів задля недопущення інфікування коронавірусною інфекцією мешканців громади. Члени комісійної групи оглянули як облаштовано кабінет щеплення, поспілкувалися із медичними працівниками щодо організації запису в лист очікування на вакцинацію, обговорили потреби закладу та заходи і рекомендації щодо запобігання поширенню COVID-19 на території населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь