Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядженням районної державної адміністрації від 23 липня 2021 року № 116 створена комісійна робоча група щодо перевірки стану закладів загальної середньої освіти, в тому числі з урахування заходів реформи шкільного харчування.

Дата: 13.08.2021 09:03
Кількість переглядів: 210

Розпорядженням районної державної адміністрації від 23 липня 2021 року № 116 створена комісійна робоча група щодо перевірки стану закладів загальної середньої освіти, в тому числі з урахування заходів реформи шкільного харчування. До її складу ввійшли представники районної державної адміністрації, уповноважені особи управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, управління Державної служби якості освіти України в Івано-Франківській області.

11 серпня 2021 року з робочим візитом відвідано Олешанський ліцей та Озерянську гімназію Олешанської сільської ради,  філії Тлумацького ліцею №1 в с. Гринівці та с. Колінці, Палагицьку гімназію Тлумацької міської ради з метою перевірки стану підготовки закладів освіти до нового навчального року, зокрема, проведення поточних та капітальних ремонтів у харчоблоках.

В харчоблок Олешанського ліцею придбано м’ясорубку, ножі та кухонні дошки. В Озерянській гімназії косметичні ремонтні роботи завершені.

Для філії Тлумацького ліцею №1 в с. Гринівці в 2021 році в харчоблок закуплено електроплиту з духовою шафою. Внутрішні ремонтні роботи, ремонт вхідних сходів та  обладнання пандусу Палагицької гімназії буде завершено до початку навчального року.

Загалом оглянуті заклади освіти району в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення для успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь