Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядженням районної державної адміністрації від 23 липня 2021 року № 116 створена комісійна робоча група щодо перевірки стану закладів загальної середньої освіти, в тому числі з урахуванням заходів реформи шкільного харчування.

Дата: 11.08.2021 09:09
Кількість переглядів: 285

Розпорядженням районної державної адміністрації від 23 липня 2021 року № 116 створена комісійна робоча група щодо перевірки стану закладів загальної середньої освіти, в тому числі з урахуванням заходів реформи шкільного харчування. До її складу ввійшли представники районної державної адміністрації, уповноважені особи управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, управління Державної служби якості освіти України в Івано-Франківській області.

09 серпня 2021 року члени робочої групи під керівництвом голови робочої групи – заступника голови районної державної адміністрації
Олександра Попадинця здійснили об’їзд закладів загальної середньої освіти Обертинської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області з метою перевірки стану підготовки закладів освіти до нового навчального року, зокрема, проведення поточних та капітальних ремонтів у харчоблоках в Обертинському ліцеї, Яківській гімназії, Гарасимівському ліцеї. На даний час для харчоблоку в Обертинському ліцеї придбано марміти,  сушку для посуду. Спортивний зал буде відремонтовано до початку навчального року.

Комісією проінспектовано Яківську гімназію. В харчоблок гімназії закуплено новий посуд за кошти спонсорської допомоги. Косметичні ремонтні роботи у гімназії завершаться до початку навчального року.

Оглянуто Гарасимівський ліцей Обертинської селищної ради. Косметичні ремонтні роботи у гімназії завершились. В 2019 році була проведена заміна системи опалення ліцею.

Загалом оглянуті заклади освіти району в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь